Blog

Snooze je e-mail berichten voor efficiënt email beheer!

Geschreven door Johan D'Haeseleer op 16 november 2014 in de categorie Email.

Heb jij ook af en toe een mail waarvan je zegt : “Nu niet en ook morgen niet”? Je wil dat mailtje opnieuw zien in drie weken en dan zal je wel beslissen wat je er zal mee doen. Stel je eens even voor dat je een snooze knop zou hebben voor dergelijke emails. Je drukt op snooze en de email verdwijnt.  Een stukje dichter naar Inbox Zero.Een SNOOZE knop voor email.

Lees meer

Reeks: Voor jou gelezen deze week 2

Geschreven door Johan D'Haeseleer op 25 oktober 2014 in de categorie Voor u gelezen.

Dagelijks ga ik op zoek op het web naar meer informatie over productiviteit en persoonlijke efficiëntie. De meest interessante artikels vind je vanaf nu in deze reeks, die om de 14 dagen zal verschijnen. Bekijk de selectie en doe er je voordeel mee. Dit is het 2de deel van de reeks

Lees meer

Reeks: Voor jou gelezen deze week

Geschreven door Johan D'Haeseleer op 01 oktober 2014 in de categorie Voor u gelezen.

Dagelijks ga ik op zoek op het web naar meer informatie over productiviteit en persoonlijke efficiëntie. De meest interessante artikels vind je vanaf nu in deze reeks, die om de 14 dagen zal verschijnen. Bekijk de selectie en doe er je voordeel mee. 

Lees meer

Lessen uit 'The Happiness of pursuit'

Geschreven door Johan D'Haeseleer op 28 september 2014 in de categorie Boek.

Voel je je soms wat uitgeblust? Ben je op zoek naar meer avontuur, een doel in je leven? Een queeste kan enorm verrijkend zijn en je leven helemaal veranderen. Lees de lessen uit het boek van Chris Guillebeau. 

Lees meer